HABERLER
Makedonya üniversitelerinden bir yetki dahaMakedonya'da Eğitim ve Tercih NedenleriMakedonya Eğitim SistemiMAKEDONYA'DA YAŞAMMakedonya'da Üniversite EğitimiUkrayna'da Eğitim ve Yaşam MaliyetleriNeden Ukrayna'da EğitimUkrayna Eğitim SistemiUkrayna Ülke RehberiNeden Bosna-Hersek’te EğitimBosna Hersek Eğitim SistemiBosna Hersek ile İlgili Genel BilgilerBosna Hersek Ülke RehberiKosova Eğitim SistemiKosova Bilmeniz Gerekli BilgilerKosova TarihiKosova Ülke BilgileriKosova EkonomisiKosova MimarısıMAKEDONYA MERKEZ OFİSİMİZ VE RESMİ ŞİRKET BELGELERİMİZUkrayna’da Eğitim Almak İçin 10 Muhteşem NedenUkrayna'da Üniversite EğitimiMakedonya'da Üniversite Eğitimi-Makedonya'da Eğitimin AvantajlarıMakedonya Üniversiteleri ve Yüksek Öğretim'in TarihiBosna Hersek'te Üniversite EğitimiBosna Hersek'te Yaşam ve Eğitim MaliyetleriBosna Hersek'te Eğitimin AvantajlarıMakedonya'da İngilizce Tıp, Diş Hekimliği Gürcistan'da Üniversite EğitimiGürcistan Üniversiteleri İngilizce BölümlerUkrayna ÜniversiteleriAdalet Meslek Yüksekokulu Mezunları’na MüjdeGürcistan Eğitim ÜcretleriGürcistan Üniversiteleri Tıp FakültesiAzerbaycan Üniversiteleri Sizi BekliyorRusya'da Dünya Sıralamasında İlk 370 de okuyarak Geçiş HakkıKosova'da Hukuk Fırsatı!Sınavsız Yurtdışı Üniversite Eğitimi Fırsatı!Belgrad Üniversitesi DenklikMakedonya İngilizce Olan BölümleriBelgrad Üniversitesi Dünya SıralamasıYurtdışı Üniversiteleri Kayıtları BaşladıBelgrad Üniversitesi Öğrenci YorumlarıOxford Socrates Yılın En İyi Yurtdışı Eğitim Ödülü’nü KazandıkBulgaristan ÜniversiteleriYurtdışı Eğitim AvantajlarıDil ve Konuşma Terapisi (Logopedi) Yüksek Lisans Belgrad Üniversitesi ÜcretleriLisans Tamamlama ProgramıNeden Anadolu Yurtdışı Eğitim DanışmanlığıYurtdışı ÜniversiteYurtdışı Eğitim DanışmanlığıYurtdışı EğitimYılın En İyi Eğitim Şirketi SeçildikMalta Dil OkullarıDil ve Konuşma Terapisi (Logopedi) Yüksek LisansGürcistan Üniversiteleri Kayıtlarımız BaşladıYurtdışında Eğitim Almak İsteyenlerİngiltere Dil Okullari-Avrupa’da Doktora FırsatıUkrayna Üniversiteleri FiyatlarıMakedonya'da Üniversite EğitimUkrayna Üniversiteleri Tıp FakültesiUkrayna EğitimGeleneksel Tanışma GecelerimizYurtdışı Eğitim Önemli ÇünküMalta Dil Okulları-Yurtdışı Eğitim MerkeziMakedonya Üniversitesi BölümleriMakedonya Eğitim MerkeziMakedonya Eğitim DanışmanlığıMakedonya ÜniversitesiKiril i Metodi Üniversitesi Tıp FakültesiSofya ÜniversitesiMakedonya Eğitim RehberiBulgaristan'da Üniversite İngilizce Olan BölümlerBulgaristan Eğitim'de Yetkili Olduğumuz ÜniversitelerMakedonya Üniversiteleri ve Yüksek ÖğretimiBosna Hersek'te Üniversite EğitimBosna Hersek HakkındaMakedonya'da Eğitimin AvantajlarıBosna Hersek'te Eğitimin Avantajları
Yurtdışı Eğitim Merkezi Facebook Twitter
Yurtdışı Eğitim Merkezi
 
Anadolu Yurtdışı Eğitim Merkezi
 
Yurtdışı Eğitim Merkezi olarak Türkiye’nin en saygın ve güçlü danışmanlık firmaları arasında yer alan Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel danışmanlık hizmeti vererek, en doğru tercihi yapmalarını sağlamaktadır.
 
 Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd. Şti. olarak yurtdışı eğitimin ciddiyetini kavrayabilmiş, nitelikli, deneyimli, hızlı, kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile binlerce öğrencinin Makedonya'da  üniversite  eğitim görmesinde ilk basamak olmuştur.
 
Türkiye'deki ön kayıt, belge toplama, tercüme  ve danışmanlık işlemlerini yürüten  yetkili yurtdışı eğitim merkezi’dir.
 
Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, uzman ve deneyimli personeli ile ilk basamak olan ülke ve okul seçiminden, vize işlemlerine, ekonomik ve özel anlaşmalı otobüs uçak biletlerinden, eğitim sürecinin sonuna kadar her zaman en iyi fırsatları ve olanakları sunmak için çalışmaktadır. 
 
Sektörel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, uyguladığı kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile kısa zamanda, sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur.
 
Gelecek yıllardaki ana hedefi yurtdışı eğitim sektöründe öncü ve yönlendirici marka olmak olan Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, bunun gerçekleşebilmesi için gerekli olan yolun, öğrenci memnuniyetinden geçmekte olduğunun bilincindedir.
 
Firmamız yurtdışı eğitim sektöründe, çağımızın gerektirdiği kalite standartlarını oluşturmaktır.!
 
Yurtdışında eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren kuruluştur. Kaliteli, güvenilir ve yüksek standartta hizmet anlayışını kendine prensip edinmiştir.
 
Şirketimizin kuruluşu Türkiye ticaret sicili  gazetesinde yayınlanan 19.07.2000 tarihinde resmen kurulmuştur, 
 
Yurtdışı eğitim danışmanlığı sektöründe verdiğimiz hizmetlerle, öğrencilerimizin gelecekle ilgili endişelerini en aza indirgemek ve ideallerini gerçekleştirmelerinde ilk basamak olmak.
 
Yurtdışında eğitim almak isteyen kişiler ile yurtdışındaki eğitim kurumları arasında köprü görevini üstlenerek gitmek isteyen kişinin ihtiyaçlarına uygun olan programı belirlemektir.
 
Eğitim danışmanlığı konusunda belirli bir standart oluşturmak ve son gelişmelere adapte olmalarına yardım ederek, öğrencilerin yaşayabilecekleri mağduriyetleri engellemek. 
 
Başka firmaların temsil yetersizliği yüzünden öğrencilerin mağdur olmalarını engellemek.
 
Yurtdışı eğitim danışmanlığı alanında hızlı , kaliteli dürüst hizmetlerimizle öncü ve yönlendirici marka olmak.
 
Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Merkezi
 
Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd.Şti. Uluslararası Standartlar Organizasyonu ( ISO ) tarafından yayınlanan ve  başta Avrupa Birliği üyeleri, Türkiye  ve ABD,olmak üzere birçok ülkede belgelendirme modeli olarak ISO 9001:2008 uluslararası Kalite Sistem Sertifikası sahibidir. 
 
 

 

Copyright 2024 © | Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd.Şti.